Summer Days på H2T!

Nu finns China Glazes sommarkollektion Summer Days på H2T =)

Åååh, jag som bestämt mig för att jag tyckte den kollektionen var ganska slätstruken, nu blev jag helt plötsligt sugen på allihop.. Och jag som ska hålla i plånboken denna månaden.. INTE BRA!
EDIT: Orange Marmelade och Strawbery Fields ligger väldigt nära en beställning nu. Ska bara göra räkningarna ikväll innan jag vet om det är möjligt. *Snälla snälla*

Banana Mochi, Rapunzel had Extensions! ...och nej, det är inte rövarspråk ;)Här kommer en snabbis med två av de nya Fyrinnaepigmenten. Ljusgula Banana Mochi på det rörliga ögonlocket och den fantastiska Rapunzel had Extensions draget i en linje övanför och även under halva ögat. Den senare har en laxrosa ton med lite skimmer åt gult. Jag vet att det låter konstigt, men den är underbar i färgen, mycket användbar. MUS Muffin som highlighter.

Tyvärr är detta den enda bilden jag har på gårdagens efter ett litet kamerahaveri så ni får hålla till godo. Fler maker kommer garanterat med mina nya pigment, tyvärr ingen idag då jag bara har mascara. Boooring, men man behöver sådna dagar också.


Det andra paketet innehöll bara hälften av vad det skulle, resten ligger på posten nu och jag ska och hämta det strax efter 16.00.

Ha det bäst så länge!

Leverans från fyrinnae!


Utan blixt


Med blixt


Det lilla paketet var från fyrinnae! =) Väl inpackat i flera lager var det.
14 underbara små skuggor, hinner inte skriva ner vilka det är nu, skoldags.

Ni kan få gissa så länge, ser ni någon ni tror att ni känner igen?

Dagens paketskörd

Idag låg det ett käckt paket från USA på hallmattan när jag kom hem, där låg även en paketavi som jag precis varit och utväxlat mot ett 3 kg (!) tungt paket.
Tyvärr för mig har jag en del plugg att göra idag och jag har därför motstått frestelsen från att öppna dem för då blir det inget pluggande gjort, men gissa om pluggandet kommer att gå fort idag. Nej, dags att sätta igång så jag får öppna paket någongång!!!!! =)

Vilken helg!

Efter en minst sagt strulig och snöig helg är jag helt slut. Som tur är har jag inte mindre än TRE paket som väntas i nästa vecka. Det ska bli helt underbar vardagslyx att få försiktigt öppna (eller snarare slita upp) dessa =) Så, paket till mig och läsning till er. Kan knappt bli bättre ;) Det skulle vara paket till alla er också i så fall, men då skulle min plånbok gråta tyvärr..

Kram på er. Ha en trevlig kväll, för nu stupar jag snart i säng.

What a day!

Denna dagen blev verkligen inte som planerat, men det blir nog bra ändå.
Efter en otroligt seg förmiddag skulle jag åka till Lje var det tänkt, jag kom då på att jag glömde gå ut med soporna imorse. Så, det var bara att ta sig hem efter skolan.
P får komma hit i eftermiddag istället. Ja jag klagar egenligen inte, jag får en hel eftermiddag att blogga, se på skidor och pyssla här hemma.

Kan visa resultatet av ett litet experiment jag gjorde igår. Jag skulle bevisa för mig själv att jag visst kunde gå in på Body Shop utan att handla något. Tji fick jag och kom ut 66:- fattigare. Inte mycket pengar men själva kärnpunkten att jag inte skulle handla något gick ju om intet.

    

En Strawberry showergel modell mindre och en tygkasse som jag nu har till mina skolböcker. Kanon!

EOTD - Platinum, Pastorale & Gold ModeDetta är gårdagens.En klumpigt lagd eyeliner och kass färgåtergivning stjäl showen men jag lägger ut den ändå. Nog för att mejken var ljus, men inte så här ljus. Jag gjorde den främst för att se hur det blev om jag blandade kalla "silver-" och varma "guld-toner" (sådär)

Jag får beskriva.
Tre fuktade macpigment på rad på det rörliga ögonlocket. Platinum på den inre delen, Gold Mode i mitten och Pastorale i ögonvrån. Över dem, Muffin från MUS som highlighter. Eyelinern heter Green Metal och kommer också från MUS. Den är lite hårdare och svårare att få färg från än de andra jag har därifrån, men färgen är snygg.


Och en sista.

  

Oplanerad planerad helg

Jag ska strax bege mig till skolan för en halvdag, sedan blir det antagligen en sväng till Lje och älsklingen. Vi har fortfarande inte bestämt var vi ska vara denna helgen, hos mig eller honom. Men planer finns det. Imorgon ska vi hjälpa ett par kompisar till oss att flytta, stora och många flyttlådor, fruktansvärt oglamoröst ;)
På söndag ska jag på 4års kalas i Bengtsfors, det ska bli kul! Var längesedan jag träffade den delen av släkten. Naturligtvis ska jag försöka slänga in något/några inlägg men det beror som sagt på om jag är hemma eller i datorlöst land. (Orkar inte släpa med mig datorn nu när jag inte har någon dataväska). Men, på något sätt hörs vi garanterat.

Tjing!
 


Fyrinnae på väg!

Fick precis besked om att mitt Fyrinnaepaket är skickat!
Jag trodde inte att det skulle skickas förren om en vecka tidigast, det stod 10-18 business days på hemsidan. Idag har det väl gått 6 eller något sådant.  =)
Så nu hoppas jag att jag får lite nytt att leka med i nästa vecka redan * weeee* Är så glad!

NOTD - Essie Who´s she red
Detta är mitt "lilla röda". Jag har inte överdrivet många röda nagellack men detta är favoriten, en klassiskt klar röd färg. Skulle säga att det är perfekt till den lilla svarta och vampröda läppar. Lättapplicerat, två lager ger perfekt täckning och inte ens en antydning till VNL. Som de andra lacken jag provat från Essie var det ett lätt rinnigt och snabbtorkat lack.
Överst ett lager China Glaze Fast Forward. Lackets nyans är ganska bra fångat här, lite djupare färg IRL.

Ursäkta nagelbanden, vet inte vad jag ska göra med dem, jag smörjer och smörjer men det händer ingenting tycker jag. Vad använder ni? Behöver verkligen tips i detta fallet!

Här kommer i alla fall några små klickbara.

      

EOTD tisdag 17/2


Idag har jag applicerat MACs Tan på den yttre delen av det rörliga ögonlocket och MUCs Dessert på den inre delen. Båda dessa är lagda med fuktig pensel. MACs Jardin Aires som highlighter, denna är lagd med torr pensel.

Tycker att dagens blev mycket bra, iofs. känns allt bra i jämförlse med gårdagens. Men ändå, jag gillar sådana här gyllene toner och det gör sig hyfsat till min vinterbleka hy. Hade gärna provat en liknande i lite mer svartgrå toner någon gång. Jag hoppas att det följer med lite hjälp till det från Fyrinnae för jag har inga ådana pigment hemma nästan. Fyre&Ice har jag ju i alla fall beställt och det borde kunna hjälpa mig.

Mascaran är en Masterpiece Max som sjunger på sista versen, därav de konstiga fransarna. Vet inte om jag kan säga så mycket mer om dagens. Jag bildspammar istället.           Inte enda blå misslyckandet..

Nagellacket var tyvärr inte den enda blå katastrofen igår.
Jag kände mig lite nere och bestämde mig för att sminka upp humöret. Det gick inte så bra kan man säga, jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag var klar. Fingrarna löd mig inte, och jag hade ögonskugga överallt där jag inte skulle ha. Med tanke på att jag skulle matcha naglarna så förstår ni, japp, blått.. Sällan har jag sett en sorgligare figur. Men, ny dag, nya tag (och nej det finns inga bildbevis, tack och lov).

Idag är det hemmaplugg på schemat som ser ut ungefär så här från och med nu.
Plugga, Tvätta lite, Äta semla, Plugga, Tvätta, Sminka mig, Plugga osv.
Ingen jättespännande dag men med tanke på att jag var uppe 6 imorse och såg på skidskyttet så känns det ganska lagom. Idag ska det bli en EOTD också, för värre än igår kan det inte bli. Dessutom naturligtvis en ny NOTD också, dags för finputsning och lite lack. Ska bli skönt att slippa blåa sorgkanter i alla fall.

So long!

NOTD: Misa - Pour Me Something Tall and Strong

Jag hade väldigt höga förhoppningar på det här lacket men vet faktiskt inte vad jag ska säga om det. Kladdigt är en sak och dessutom krävde det mååååånga lager för att bli täckande och i en hyfsad nyans. Nej det var inget för mig.

Men, lacket är inte helt värdelöst, det som utgjorde den största katastrofen var att jag drog på för många lager. Jag ville ha ett blått lack åt det lite mörkare hållet och smetade på mer och mer för att uppnå det. Detta ledde ju naturligtvis till att jag kladdade utanför både här och där. Hela fingrarna var blåa tillslut kändes det som, på bilderna nedan har jag ändå försökt mig på en rejäl touch up.


Första lagret blev det väldigt genomskinligt, även efter andra. På tredje började det att ta sig men inte förrän efter fjärde var jag nöjd med opaciteten. Sen smetade jag nog på ytterligare tre lager för att uppnnå den nyans jag ville ha. Detta var mitt största misstag. Naturligtvis stötte jag även i naglarna när jag skulle svara i telefon, och har man då sju inte helt torra lager nagellack på kan ni tänka er själva.


Nej, jag ska ge det en chans till, om ett tag. Just nu är jag väldans trött på blått eftersom jag fortfarande inte lyckats at få bort allt det blåa i nagelbanden. Skönt att jag väntade till idag med att skriva denna, för igår hade jag ABSOLUT inget positivt att säga om det. Nu har jag lite distans och kan känna att det största pluset med lacket var absolut torktiden som var nästan, men bara nästan, lite för snabb.


Här ser ni färgen efter 7 (!) lager. Det var lite denna nyans jag ville uppnå, men jag inser nu att jag ska skaffa mig ett annat lack istället för att kladda så. Även en del skavanker men detta var ändå innan "telefonincidenten".Detta är väl den färgen lacket egentligen ska ha. Jag borde ha nöjt mig här vid lager 5.


        

Två små klickbara för den som är intresserad.

Kram på er!

EDIT: Det var så här jag ville att nyansen skulle bli. Nu vet jag vad som kommer ligga i nästa H2T-korg. Tack Sminkan!

Nagellackskatastrof

...snart på en blogg nära dig.

Jag ska bara se "halv 8 hos mig" och lugna ner mig lite, sen berättar jag om den minst sagt otrevliga händelsen.

Nagellackskatastrof

...snart på en blogg nära dig.

Jag ska bara se "halv 8 hos mig" och lugna ner mig lite, sen berättar jag om den minst sagt otrevliga händelsen.

China Glaze summer 2009Denna promobilden fick mig verkligen att längta otroligt efter att China Glaze skulle släppa sommarkollektionen. Men, efter att ha sett swatches på lacken hos Al Lacquered Up är jag inte lika säker på att det blir en hit hos mig. Ihop ser lacken helt underbara ut, men jag tycker att de blir lite "jaha" var för sig. Inte så att jag inte kommer att köpa en del av dem, flera är intressanta kandidater till varukorgen. Men de är bara inte vad jag tänkt mig, (jag kommer GARANTERAT att klicka hem tre i alla fall). Usch vad negativ jag känner mig. De är VISST fina. Men inte super-ha-begär.

Uppdaterad länklista

Nu har jag uppdaterat min länklista, det var verkligen på tiden. Från att ha varit ett fåtal bloggar har den nu utökats med alla de beautybloggar jag läser regelbundet. Så ni som är med på listan, er kikar jag in hos ca en gång om dagen. Även om jag inte alltid kommenterar så läser jag och inspireras! Kram på er alla som förgyller min vardag =)

NOTD: Coconut Kiss

Här kommer ett av lacken från H2T-beställningen, Coconut Kiss från China Glaze. Det är en grymt snygg lila som garanterat kommer att bli en av vårens mest använda. Det har en grym finish och är en varmt lila färg. En fullträff helt enkelt, jag har tittat på det här vid varje H2T-beställning men av någon anledning har det alltid blivit bortvalt i sista steget. Men, nog pratat, här kommer istället bilder- tyvärr har jag även här problem med färgåtergivningen.Detta är nog den bild där det blev som mest likt i färgen, IRL är det en mycket djupare och mer en varm knallig färg, jag har letat och letat efter en bra bild på detta, men inte hos någon bloggare har jag hittat någon som är kanon, tycker faktiskt att denna är en av de bättre i färgåtergivningen. Ska ta och se om jag kan "fixa" bilden så att det blir rätt nyans.

Här nedan kommer en bild som är mer lik de flesta andra på nätet i färg, och här ser man verkligen vilken glansig finish detta lacket har! Och inget överlack på denna än. (Ursäkta dessutom det lilla kladdet), jag vet inte vad jag ska säga om appliceringen, lacket var ganska rinnigt och det blev ränder i som dock jämnade ut sig efter 3e lagret. 3 lager här. Torktiden var däremot riktigt bra. Tycker att det på det stora att det är en positiv upplevelse, färgen är bara så snygg!! Men som sagt, denna bilden är till för att visa glansen, den övre färgen.Här kommer två små klickbara om det är någon som vill se närmare.
Swatches av Makeupcosmeticspigmenten

Här kommer då de utlovade pigmenten från Makeupcosmetics. Lite sent tyvärr, min kamera vill inte riktigt samarbeta i färgåtergivningen. Har i alla fall gjort mitt bästa.


Fr.v: Amazing, Golden Olive, Shimmer,  Angel
Peacock, Angel (rouge), samt Marie

Jag älskar flera av dessa! Peacock, Marie och Amazing är underbara! Rouget Annie är ju provat med fuktig bas här och det är otroligt intensivt, men naturligtis blir det ingen fuktig bas sen när det ska användas. Borde ha testat det torrt, men goda idéer kommer ofta sent.

Här kommer fler.

Överst: (fullsize) Dessert 
Fr.v 1rad: Blackstar Red, Sandgold, Brown Smoke
Fr.v2rd: Baby Shimmer, Fantastic, Rose

Här står Dessert och Sandgold ut. Tyckte att både Fantastic och Rose var lite problematiska i appliceringen, lite svåra att få intensiva. Men det ska ju gå, det har jag sett på andra bloggar så jag får försöka en gång till. 

Jag är riktigt nöjd med alla skuggorna, däremot är jag lite trött på min kamera, hur jag än ändrar inställningar och grejar lyckas jag inte få någon vettig färgåtergivning. Alla skuggorna är mer intensiva IRL, samma när jag fotar nagellack, det blir aldrig bra! Men skam den som ger sig, det är bara att öva. =)

Leverans från...Någon som känner igen ett sånt här paket månntro? Tänkte väl det =)
Det är alltså min beställning från H2T som kommit, 4 lack var det som hittat sin väg över Atlanten till mig denna gång.Fr.v: Emotion (CG), Poetic (CG), Pour Me Something Tall and Strong (Misa) samt Coconut Kiss(CG)

Jag tycker att alla 4 av dessa ser helt fantastiska ut i flaskan och kan knappt vänta på att få använda dem! Men det får det tyvärr göra för nu ska jag snart masa mig iväg och träna, swatches på MUC-pigmenten samt eventuellt ett av dessa lack kommer att presenteras senare ikväll.

Kram på er

Söndag

Gårdagskvällen avnjöts i trevliga vänners sällskap med vin, melodifestivalen och sällskapsspel. Idag har jag mest tagit det lugnt och läst bloggar, men även swatchat mina nya skuggor från Makeupcosmetics. Tyvärr är jag för tillfället utan min kamerasladd så bilder kommer upp först imorgon. Nu blir det till att sminka sig, hoppas att denna blir okej för en EOTD senare.

Detta är ytterligare en helg som bara sprungit iväg, vet inte vart tiden tar vägen?! Men nu får vi höras senare, tidsoptimist som jag är ligger jag liiiiiite efter scemat. Hörs senare!

Fredag/Lördag

Gårdagen gick i shoppingens tecken och jag kom hem med nya stövlar, jeans och en polotröja. Är grymt nöjd.
Idag har jag varit och sett på fotboll, en träningsmatch. Tyvärr kan jag inte påstå att sminket blev någon höjdare så vi hoppar över det idag. Ni ska få se swatches istället! Mina prover från Makeupcosmetics kom igår =)
Och förresten, ni har väl inte missat att de fått in 50(!) nya nyanser. My God, jag kommer att bli ruinerad. Det fanns verkligen några som såg helt fantastiska ut! Men nu ska jag se om jag inte kan fått fixa några bilder på mina nya pigment.

Hörs senare!

Shopping på Fyrinnae!

Nu har jag lagt min första beställning på Fyrinnae någonsin, jag är så glad!
Jag har tänkt att göra det så många gånger, men det har aldrig blivit av av någon anledning. Men 13 provburkar är beställda och på väg. Eller på väg var väl till att ta i. De har en tillverkningstid på 10-18 arbetsdagar, skulle tro att de är här om en fem veckor ungefär. Men ändå. Äntligen fått ändan ur vagnen =)

Jag har säkert missat massa godbitar av skuggor, men som sagt, första beställningen, här kommer i alla fall de jag har beställt. Sen får ni gärna hojta till om det är någon ni tycker att jag missat, är redan sugen på att göra fler beställningar =)
Reforestation, Aristocrat, Aztec Gold, Daemon`s Tail, Fyre & Ice, Biker Chic, Dragonskin, Shinkirou, Banana Mochi, Electro-Koi, Arcitc Fox, Dark Magic, Rapunzel Had Extensions. Den  sistnämnda tog jag faktiskt med bara för namnet *ler* Men ibland kan dessa faktiskt bli favoriter.

 Några av de pigment jag beställt har jag sett hos bland annat Sminkan och Rocketqueen.
 Vilka är era favoriter bland Fyrinnaes skuggor?

Resultatet av styleeventet

Med snön yrandes utanför fönstret kommer här ett inlägg om de produkter jag fick med mig från gårdagens event. Det blev inte så mycket köpt, men jag är nöjd ändå.


Här är halsbandet man fick, jag tycker att det är fint. Har inga halsband av denna typen innan. Märket är Zonza och de hade väldigt många fina smycken. Tyvärr är deras sida under uppdatering så man kan inte kika in där.

  
Här är handkrämen, eller handkräm och handkräm, man kan även ha den på övriga kroppen. Hittills har jag bara positiva saker att säga om den, den ger en diskret doft av honung och något mer. Sedan tycker jag att den återfuktar riktigt bra och går snabbt in i huden. Men som sagt, jag får använda den ett tag innan jag kan uttala mig mer utförligt.

Kram

Städ- och shoppingdag


Eventet igår kväll var väldigt trevligt, en salig blandning av modeshow, god dricka, erbjudanden, sminkkurs samt en massa intressanta människor. Två timmar som kändes som mycket kortare. Hade tyvärr inte kameran med mig, men ska fota presenten man fick och mitt inköp så fort kameran laddat färdigt. Hoppas på fler sådana här grejer, alltid trevligt med lite vardagslyx.

Slängde ju iväg en beställning på H2T i måndags, längtar som en tok efter den, det blev fyra nagellack jag suktat efter länge; Poetic, Emotion och Coconut Kiss från China Glaze. Poetic och Emotion är från senaste kollektionen Romantique Collection. Sedan blev det också ett Pour Me Something Tall and Strong från Misa. Har velat ha ett snyggt klarblått nagellack ett bra tag, nu hoppas jag att jag har hittat det!

Idag har det blivit en beställning på ögonskuggor från svenska Makeupcosmetics, en fullsize och tolv prover. Som fullsize valde jag Dessert, proverna blev: Angel, Rose, Marie, Peacock, Brown smoke, Annie, Chocolate, Shimmer, Golden olive, Baby shimmer, Sandgold & Blackstar red. Allt detta för 118:- inkl. frakt. Kanon. Har velat prova detta märket ett tag men inte tagit mig i kragen, men nu fick jag se hos Sminkan hur hon använder pigmenten och var tvungen att klicka lite.
Swatches kommer naturligtvis så snart de är innanför dörren här. =)

Men nu är det städning som gäller här.

Mini-shoppingIgår var jag inne på vår lokala Dermanord-butik här i stan och passade på att inhandla några (förhoppningsvis) blivande favoriter. Jag fick en massa tester när jag var inne för ett tag sen när mitt serum tagit slut, nu kände jag att det var dags att smita in igen.

Jag köpte en burk med deras saltscrub (bild ovan) och en Raspberry & Aloe Freshener. Eftersom de har jubileum fick jag även ett av deras läppglans på köpet, jag älskar de läppglansen, har sedan tidigare ett i färgen nude som är sjukt skönt att ha på läpparna. Inte minst att det mjukar upp och känns återfuktande, det luktar/ smakar även choklad. Helt underbart, ska visa er det någon dag.

Men till saltscruben då, jag fick som sagt ett prov på den fär ett tag sen och jag älskade den. Helt lagom rivig och med en massa återfuktande oljor. Man får verkligen babyhud efter att man använt den. Nu har jag min alldeles egen burk och den ska användas flitigt.
225:- gav jag för en burk på 200ml. Inte så farligt då den med all säkerhet räcker en evighet, den är mycket dryg. 
Jag köpte ju även Raspberry & Aloe Freshener som jag provat förut, den är väldigt skön att ha mellan lagren med cremer och även som uppfräschare under dagen.

Recensioner på dessa, och andra produkter kommer inom kort!

Nu ska jag göra mig i ordning inför kvällens händelser, ska strax iväg på ett styling/skönhetsevent.
Ha en trevlig kväll!

Måste rusa

Idag har bankkortet fått jobba litegrann, både på nätet och i butik, tyvärr hinner jag inte visa vad jag köpt för jag ska rusa till tåget nu för att åka till min älskling. Men jag kommer hem redan imorgon igen. Heldag i skolan tisdag, sedan ska jag och världens bästa Emma på ett skönhetsevent här i stan. Det ska bli jättekul verkligen och ni kommer att få höra allt om det!
KRAM på er

Tuttifrutti

Detta är dagens sminkning, och den är bra mycket färggladare än vad jag känner mig. Blev helt matt efter ett talefonsamtal förut och nu har jag ingen lust till någonting längre. Ska gå ut och gå med en kompis och prata av mig lite. Positivt idag är i alla fall att CSN har bestämt sig för att betala ut mina pengar, så nu blir det snart rörelse på kontot. H2T, here i come!
Detta är i alla fall återigen MAC-pigment på en grund av UDPP, det gröna green olive på yttre delen av ögonlocket och golden lemon på inre, Muffin från MUS under ögonbrynet. Jag har försökt att mixa ihop dem på mitten. Är nöjd med sminkningen, men ej med bilderna, jag har inte lyckats att få till intensiteten på färgerna med några inställningar än, den översta bilden är en badrumsbild, den nedersta är tagen i fönsterljus, men då det är mulet ute är den inte smickrande varken för mig eller pigmenten. Här kommer även 2 små klickbara bilder om det är någon som vill kika närmare:

 

Ingen foundation idag då den är slut, borde egentligen köpa en ny redan idag, men jag tänkte faktiskt kolla in vad ni andra bloggare använder och se om det är något som skulle vara intressant. Men nu, promenad. Sedan fixa naglarna.

Kram

Gulgrön pluggmåndag

Idag har jag hemmaplugg, har ett par kapitel att läsa igenom bara. Sedan ska jag vara så duktig att jag sammanställer det vi gjort hittills så man slipper sitta med det veckan innan tentan. Klarar jag det idag kommer jag att känna mig nöjd, alltid gott i början av kurser när det inte blir så intensivt.
Sedan har jag även planer på att sminka till mig, är sugen på gult och grönt, det var längesedan, samt även fixa naglarna. Men det får bli senare. Behöver faktiskt handla lite också, inget vettigt i kylskåpet.

Men, nu till affärsjuridikböckerna, sedan sminkning, handlande (ska nog smita in en sväng på Åhlens, och Dermanord, och Body Shop också) Jag behöver en scrub. 

Hörs senare!

EOTD - söndag 1 feb

Idag har jag varit på släktkalas mest hela dagen. Trots försening i morse hann jag sminka mig, det blev inget avancerat men lite diskret färg som matchade kjolen blev det. Så här har jag sett ut idag:Det jag använt är återigen mac-pigment, denna gången var det den lila violet som användes på det yttre rörliga ögonlocket och platinum på det inre. Jag hade tänkt att fixa till den lite mer men hann som sagt inte. Ett snabbt drag med eyelinern och en brun mascara från Biotherm var allt som hanns med. Här kommer några små också =)Hoppas att ni haft en bra dag, det har jag då jag upptäckt att jag har mer pengar än jag trodde på kontot. Det innebär beställning, men jag vet inte varifrån bara; H2T, TBN, Cherry Culture, Eleven? "Behöver" lite allt möjligt så jag tror att jag ska sova på saken tills imorgon.

Kram på er

RSS 2.0