Tävling hos Käthe

Fram tills imorgon 31/10 kan man tävla om ett presentkort på 500:- i den relativt nyöppnade webbutiken Modemecka hos Käthe.
Modemecka är en webshop som har både vanliga märken som American Apparel samt lite mer ovanliga varor. Jag har verkligen fastnat för det rosa dalahäst-halsbandet. Hög vill-ha-faktor på det! Men nu är det ju snart jul så jag får hoppas att någon vänlig själ får för sig att jag förtjänar det i julklapp.


Dagens köp

..är ett Lancome Juicy Tube i halvstorlek. (7ml) Jag fyndade det på Tradera för ynka 20 kr. Får väl anses som klart godkänt? Nu vet man ju aldrig med saker som köps i andra hand, men för 20 spänn är det ju ingen större ekonomisk katastrof om jag inte gillar det av någon anledning. Här kommer en bild =)

image98

Måste säga att jag älskar Juicy Tubesen av flera anledningar, dels blir de väldigt snygga på och så får man lite vardagslyxkänsla. Enda minuset är väl egentligen att de är ganska kletiga men jag tycker att detta förbättras hela tiden. Det känns som om de jag har nu är mindre kletiga än de första jag hade. Men vem vet. Älskar dom i alla fall.

Nyhet! Rosebud Brambleberry Rose Lip Balm

Här är alltså den nya medlemmen i Rosebud-familjen; Brambleberry Rose Lip Balm.
Den ska ha en bärig doft bestående av björnbär, honung, vanilj och shea smör. Även om jag inte var överförtjust i Rosebuds Strawberry väcks ett visst ha-begär. Jag menar björnbär, honung och vanilj, kan man säger något annat än att det låter underbart?
Finns på bl.a. Accessoara och Eleven.

image97

Make Up Store besök

I måndags var ju jag och världens bästa Emma på Make Up Store på vår inbokade sminklektion. Det var SÅ kul!! Man tror att man har koll på smink och sånt men det var verkligen lärorikt. Vi blev jättesnygga men tyvärr har jag fortfarande inte hittat min kamera (stort problem det där) så någon bild blir det tyvärr inte.

Om man ändå har tänkt att köpa produkter för ca 500:- på Make Up Store (och det är INTE svårt) så kan man lika gärna gå en kurs. Det kostar 500:- och då får man ta med sig produkter för den summan hem. Jag som hela tiden tänkt komma därifrån med ögonskuggor  valde inte en enda. Istället blev jag helst såld på deras läppstift, och ungefär allt annat de hade... Emma shoppade loss rejält men jag var lite mer ekonomisk, 5 produkter till ett värde av 739:- fick följa med mig hem.

En eyeliner Green Metal
En lippencil Mystique (hittar ingen bild men den är mörkrosa)
Ett läppstift Club
Ett blush Sand
En concealer Cover all Blue (att ha under ögonen så man slipper det mörka där)

Summan av kardemumman var att det var SUPERKUL, lärorikt och väldigt trevligt. Jag är supernöjd med mina produkter och så fort jag får pengar så blir det en trip till för att handla mer jag är intresserad av. Men vad det är, det kommer i ett separat inlägg lite senare =)

MAC-pigment

Idag har jag fått hem mina MAC-pigmentsprover från TheBodyNeeds!
Färgerna som tittade in från USA var följande:

Frozen White       Chocolate Brown   Copper Sparkle


Fuschia                  Goldenaire        Kitchmas

(bilderna lånade av Thebodyneeds.com)

Dessutom fick jag med en liten present, vilken var ännu ett pigment, detta vid namn Naked en beige lite glittrig skugga som nog är kanon som highlighter. Underbart! Nu skall här in och experimenteras!!!!! =)

Ps. Färgerna kostar bara $1.59, med dagens dollarpriser blir väl det typ 8-9 SEK och frakten var billig!!

Underbar helg

Förlåt det något oregelbundna bloggandet. Men en sak är säker, även utanför bloggen leker livet. För er som inte visste det är jag förutom sminkjunkie ett riktigt fotbollsfreak =).
I söndags var det att masa sig ur sängen i Ljungskile vid 7, klockan 8 satt jag och älskling på en buss ner mot Landskrona, ett himskans ölande pågick på nervägen och stämningen blev allt bättre ju längre söderut vi kom. Matchen var nog det mest nervösa jag varit med om, vid vinst skulle mitt älskade lag Ljungskile SK återvända till fotbollens finrum, allsvenskan. OCH VISST KLARADE VI DET. Tårarna smög sig fram på både fullvuxna karlar och nästan alla andra också. Hemvägen var en enda lång fest och denna fortsatte under natten på Lyckorna Brygga (en restaurang i Ljungskile). Ett pampigt otroligt vackert fyrverkeri smälldes av alldelles innan spelarna anlände till festen. Som sagt, helt underbart, HELT UNDERBART =)
image89
En liten del av de fans som kom och skulle fira hemma i Ljungskile, (och ja, jag och älskling är med på bilden)

image90
Liten del av det 5 (minst!) minuter långa fyrverkeriet.


Sjuk

Redan igår konstaterade vi här hemma att jag hade feber, inte så kul, och inte har det gett med sig heller. Däremot kändes det som om halsen skulle sätta igång och dumma sig igår men det tror jag att jag slipper. Tack och lov. Går mest omkring här hemma och fryser, hoppas det går över tills imorgon bara för då ska jag äta middag med världens finaste älskling. Och då kan man ju inte vara sjuk. Längtar tillbaka till i somras med värme och sol.

image88
Lysekil en sen sommarkväll, så vackert. Älskar att bo på kusten. =)

Tävling på Lolita

Nu har den snygga och intressanta bloggen Lolita startat en tävling där man kan vinna en Goodiebag värd 1000:-. Tävlingen pågår fram tills måndagen den 22/10. Jag är med, är du? =)

Prover på MAC

Läste på bloggen Sublimt om möjligheten att köpa prover på MACs ögonskuggor. Ögonskuggefattig som jag är tände jag till direkt =) Har dessutom aldrig provat MACs produkter. Ska bli superspännande att se hur kvalitén är, ångrar bara att jag inte köpte fler prover, nu när dollarn är låg är det ju lika bra att passa på ju. För mig blev det 6 prover med namn som Chocolate Brown, Copper Sparkle, Frozen White, Fuchsia, Kitchmas och Goldenaire. Alltid lika spännande att vänta på paket.

På tal om att vänta på paket så har paketet jag beställde från Satine kommit bort i posten, detta är ANDRA gången på kort tid som det händer mig, tröttsamt, men jag hörde av mig till kundtjänsten så skulle de skicka ett nytt. Det har de uppenbarligen gjort för när jag spanade i brevlådan i förmiddags så hittade jag minsann ett litet vitt paket till mig. Så förutom min Barry M eyeliner så skickade de med en liten present, plus de valiga proverna då =)

Nästa IKEA-köp

Blir garanterat dessa. De är stilrena, praktiska och billiga, mer kan man nästan inte begära.
image84
Jag pratar naturligtvis om dessa skolådor med ett genomskinligt "fönster" på ena sidan. Kanonbra då man kan se var man har sina olika par skor, dessutom perfekta att sortera sina off-season skor i. Jag menar, hur länge ligger inte vinterskorna i hallen och skräpar i juni för att man inte har någon annan vettig plats att ha dem på? Ofta hemma hos mig i alla fall. Jag har tidigare funderat på att ha skorna i en sån här, men nu lutar det åt lådorna istället.. Mycket snyggare. =) Och som sagt billiga, bara 99:- för fyra stycken.

Make Up Store

Under min och Emmas supershopping häromveckan bokade vi in oss till en sminkkurs på Make Up Store (tror att  Sandra tidigare bloggat om detta).
Så, om en vecka är det dax; 50 minuters make up rådgivning för 500:- som man får ta med sig produkter för efter lektionens slut. Mao så är lektionen gratis, och det är ju inte speciellt svårt att välja ut produkter för 500:- på Make Up Store heller =)
Ska försöka hitta min kamera så att jag kan slänga upp några bilder efteråt. Jag är hur spänd som helst! Det är alltid lika intressant att se vad andra gör när de sminkar en, det kan ju bli så annorlunda mot hur man ser ut i vanliga fall.
Såg att de även hade en medlems-club, ska kolla upp vad det kostar, de verkade ha väldigt bra erbjudanden för sina medlemmar. Någon som vet?

image76image77image79


Supershopping

Idag blir det nog inte mycket vettigt gjort, efter gårdagens supershopping med Emma är jag helt slut. =) Men det var kul! Är numera ett par svarta jeans (VILA- 200 kronor!!!) en silvrig tröjklänning (Också VILA) samt en svart klänning rikare. Klänningarna är tänkta att användas i vinter på diverse arrangemang (julbord, nyår, kalajs you name it). Tyvärr har jag ju lyckats lägga min kamera på något bra ställe så att jag kan inte visa några bilder =(
Måste hitta den!! Blir tokig snart tror jag.
Men som sagt, gårdagen var supermysig och Emma bjöd på mat på en Asiatisk restaurang vid namn Shangri-La i Trollhättan, jättegott!
Idag gäller fika med en kompis i eftermiddag och sen blir det nog datorlöst land tills imorgon då min bästa kompis ska ha 20-års kalajs!
image74
Nu är det verkligen HÖST!!!!

Leverans från eleven =)

Fick ju naturligtvis smset om att paketet från eleven fanns att hämta precis när jag åkt i lördags. Sådär lagom tröttsamt, menmen, det blev till att svänga förbi ICA på vägen hem istället. Det jag beställde var följande:
PHILIP B Chocolate Milk Body Wash
samt
TVÅLs scrub  Whipped Sugar - Pink Cotton Candy

Dessutom är som alltid Eleven pigga på att skicka med prover, denna gången var det dessa som fanns med i paketet:

Mario Badescu, Seaweed Cleansing Soap

För alla hudtyper.
Denna milda och varsamt exfolierande tjocka och krämiga ansiktsrengörare innehåller mineralrikt, anti-inflammatoriskt sjögräs. Passar perfekt för alla hudtyper, även känslig hy. Använd för daglig rengöring. Ej tvålbaserad.


Juice Beauty Blemish Clearing Solution

För problem- / fet- / blandhud.
Ett kraftfullt hydroxisyra-komplex av certifierade organiska äpplen, citroner och råsockerrör som har kombinerats med vitamin antioxidanter och coenzym Q10 för att hjälpa till att bekämpa problemhud och jämna ut hudtonen.


Aquolina Chocolovers EdT Natural Spray
Tydlig, sensuell, mystisk - doften av choklad har otrolig kraft för de som använder det och för de som attraheras av det. Denna produkt innehåller olja från Koriander, Patchouly, Apelsin och Citron samt Vanilj som har stimulerande, euforisk effekt.
De intensiva men mjuka noterna av Chocolovers Eau de Toilette Natural Spray ger dig energi och lugn vid varje tillfälle under dagen.


Aquolina Shower Gel, Marsipan

Förvandla din dagliga rutin till en stund av äkta njutning! Aquolina har skapat en duschgel i en mängd underbart lockande dofter med delikata ingredienser och en härlig krämig konsistens.
Aquolina Shower Gel har en söt blandning av delikata ingredienser för att tillfredsställa även de mest krävande hudtyper. Denna duschgel ger din hud en stund med avkoppling varje dag och är det perfekta sättet att börja (eller avsluta) dagen på.

samt en

Principessa- cattiva diva silky hand cream

Denna har jag tidigare provat och bloggat om, inte riktigt min grej..

Nä nu blir det ett bad! Nu skall det provas.


Underbar och älskad av alla

image73

Igår kväll var det tjejmys med världens bästa Emma =)
Efter en mycket god middag på Cactüz med tillhörande fika strosade vi runt en stund på stan. Sedan till bion för att se Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra) av Martina Haag som även spelar huvudrollen Isabella. Jag har sedan tidigare läst boken och blev absolut inte besviken på filmen. Ovanligt men otroligt kul måste jag säga då det snarare är regel än undantag. Sen att ögongodiset Nicolaj Coster Waldau spelar den manliga huvudrollen var ju inte heller helt fel. *mums*

Äääntligen- OPI i bushen =)


Äääntligen hade de fått in OPIs Russian collection här hemma. Lacket "Russian navy" (det blåa) fick följa med mig hem.  Hade starka funderingar på "Midnight in Moscow" också men det får vänta.

Mitt Russian Navy har den där perfekta djupblå färgen som jag letat efter hela hösten. Som på bilden ovan faktiskt. BINGO!

Retractable Eyeliner Pen- Barry M

Barry M - Retractable Eyeliner pen
image69

Har hört mycket bra om den här vattenfasta historien, och eftersom jag inte hittar några bra eyeliners så är det värt en beställning, speciellt då priset ligger på mycket överkomliga 79:- på adorable Satine.
Dessutom har jag inte testat något från Barry M än.  *skäms på mig*

Någon som testat och kan ge ett utlåtande?


RSS 2.0