A hallelujah moment!

Ibland blir man så positivt överraskad! Beställde ett Ballmania lipbalm Soccer från e-beautyshop igår eftermiddag. Gissa vad som dök upp i posten idag! Fick bekräftelse på att de skickat det igår kväll. Om de har flugit hit det med helikopter vet jag inte men något sådant måste det vara =)
Har letat efter just Soccer länge (fotbollsfrälst som man är) och trodde knappt att just det gick att få tag på i Sverige så förstå glädjen igår. Och att sen få det redan idag, jag säger bara e-beautyshop.com!
image68

Fick även med ett prov på Talikas Lash conditioning cleanser makeup remover. =)

Mine. ögonskuggans hållbarhet

Har ju glömt att tala om hur det gick med mine. ögonskuggans hållbarhet. Jodå, en kanonprodukt om ni frågar mig, på kvällen satt den i princip lika bra som på morgonen, kanske lite svagare nyans. MEN! Då hade jag ändå slängt mig i duschen och tvättat håret  under dagen (jag duschar varmt så det ångade ganska bra). Och ändå satt skuggan, det var istället resten av makeupen som behövdes bättras på efter det. Full pott till mine.!!

RECENSION - Principessa Cattiva Diva Silky Hand Cream

Principessas-
Cattiva Diva Silky Hand Cream

Cattiva Diva innehåller ingredienser som gör dina händer mjuka och ger dig känslan över att precis fått en manikyr. Sökandet efter den perfekta handkrämen är över! (saxat från eleven.se)image67


Måste erkänna att det är en helt okej handkräm. Till och med mer än okej, den är riktigt bra. MEN jag kan inte med doften. Jag vet inte ens vad den doftar, men det är en speciell doft som jag inte kan komma på var jag känt förut någonstans. Doften sitter i ett par timmar men handkrämen verkar betydligt längre än så, mjuka och sköna händer har jag i nästan 8 timmar. Kanon, men problemet är att de första timmarna vill jag inte äta eller ha händerna uppe vid ansiktet då jag som sagt inte kan med doften.

Plus: Go konsistens, verkar länge och återfuktar
Minus: Doften

Kostar 94:- för 25ml och 199:- för 100ml på eleven.

Men det blir inget köp för mig i alla fall.
Det finns säkert många som tycker att den doftar gott, men mitt luktsinne och den här handkrämen kom inte överrens. Då föredrar jag THE BODY SHOPS- ALMOND OIL DAILY HAND & NAIL CREAM som jag tidigare bloggat om.


Blushpaket och suck

På vägen hem kunde jag äntligen hämta ut Blushpaketet, men vad händer när jag tar in posten här hemma, jo, då har ju naturligtvis paketet från eleven också kommit och ligger på samma ställe. Suck, nu får jag åka ner en gång till och hämta det med. Bilder och inlägg kommer senare. Promise =)

Metallica

..är mine.ögonskuggan först ut att provas och jag måste säga att jag är mer än nöjd med resultatet.image64
En lite lätt grönskimrande ögonskugga som var lättapplicerad och skön att arbeta med, detta trots att jag var stressad. syns lite lätt på resultatet =p Hittills är jag mer än nöjd med märket. En cool grej är att det är samma färg på ögonlocken som ögonskuggan har i påsen, det lovar gott inför Striking, det knallblåa provet som var med =) Ska bli intressant. En annan intressant grej är att se hur det ser ut ikväll, om färgen sitter eller om jag har grönt skimmer över hela ansiktet =p Men det får ni inte reda på förren på måndag, för nu drar jag mig mot datorlöst land i helgen.

CIAO!!!


Onsdagens shopping!

Var ju ute en sväng i onsdags och handlade lite "nödvändigheter". image63
Lite suddig bild men kameran dog precis när jag tagit den så det är bara att hålla tillgodo.

Från vänster:

Fodrade moccahandskar i mjukt skinn med rynkat skaft - Lindex 199:-
Sminkspegel- H&M 19.90:-
Parfymprov på Midnight Poison- Dior (Fick med i Elle)
Khaki/Olivgrön sjal- H&M 99:-
Lip Butter- The Body Shop 95:-
Puderservetter- The Body Shop 79:-

Handskarna var jag tvungen att ha då min höstjacka har lite kortare ärmar. En olivgrön sjal har jag letat efter ett tag så den var självskriven. Puderservetterna som jag tidigare bloggat om var jag också tvungen att köpa, och då slank det ner ett Lip Butter (det är helt underbart, i smaken/doften Coccos så det luktar semester) också.  =)
Sen sminkspegeln kom jag på att jag inte hade någon, och eftersom jag är en sucker på parfymprov så blev det en Elle också. Där har vi nog hela historien tror jag  :p


Ögonskuggeprover

Ögonskuggeproverna från Mine. dök upp i posten idag. Kanonbra! Då har jag hela helgen på mig att experimentera med dem =)

Mine.
är en serie naturlig mineralmakeup där formulan skiljer sig jämfört med flera av de ledande företagens produkter eftersom mineralerna från Mine. inte innehåller vismutoxidklorid. Produkterna innehåller inte heller parfym, oljor, kemiska ingredienser eller majsstärkelse. 

Låter superbra, inte sant? Nu ska det bli intressant att se hur bra de är också. Recension kommer i nästa vecka.

Slänger in en bild på proverna som är i färgerna från vänster; Metallica, Midnight, Striking, Dark olive samt Coal. image62

Smashing-paketet

Innehöll då följande:
image58
Ett minikit Håkansson vitaminsprayer & ett mini travel kit, också Håkansson.
Detta plus tre små prover på:
OLE HENRIKSEN herbal day creme SPF 15
MURAD Combination Skin Treatment
samt HÅKANSSON the remover (finns även i mini travel kitet)

Mini travel kit       Vitaminsprayer    Proverna

Håller handen bakom vitaminsprayerna så ni kan få en uppfattning om hur stora "flaskorna" är. Har börjat prova vitaminsprayerna och minikitet men det kommer att komma recensioner när de är mer testade. Kan bara säga att mitt första intryck är väldigt positivt, och att allt är väldigt drygt och kommer att räcka länge!

So long! =)

Släktkalas och shoppingskörd

Egentligen borde jag slänga upp lite bilder på de senaste dagarnas shoppingskörd, men ska iväg på släktkalajs om en stund så det får vänta tills imorgon. Kan meddela att jag nu fått ett paket från smashing, om det är paket 1 eller 2 får tiden utvisa. Borde även komma lite grejer från bl.a Blush imorgon =)
Längtar! Känner mig som ett barn på julafton  :p

Klickfingret

..har varit igång ikväll så nu är det snart på väg paket både från Blush, Eleven samt Mine.
Typiskt det där när man vill ha lite från varje ställe, inte så ekonmiskt med frakterna, men det får gå. Dessutom är jag ju lite nybörjare på det här med att handla på nätet, så det ska bli kul att se skillnaderna mellan de olika shopparna. Sen är det ju så att vissa produkter som jag bara måste testa inte finns i affärerna (här i alla fall).

Så nu ska det bli intressant att se hur detta går. Vad det är jag beställt får ni se så småningom =)


RECENSION- Almond Oil Daily Hand & Nail Cream

THE BODY SHOPS-

ALMOND OIL DAILY HAND & NAIL CREAMimage56


Såhär på hösten kommer det eviga gisslet med torra händer, varje år är det en ny handkräm som testats men nu, nu tror jag att jag hittat min favorit.


Krämen har en lite halvlös konsistens som inte är några problem att smörja med, den går snabbt in i huden och lämnar inget kladd utan bara en mjuk och len känsla. Man känner direkt effekt genom mjuka händer och en känsla av starkare naglar (den har även gjort underverk för mina torra och fnasiga nagelband). Krämen har en tydlig men angenäm doft av mandel och händerna doftar svagt av detta ett par timmar efteråt.


Krämen är väldigt dryg då det räcker med en liten mängd kräm varje gång tack vare den lätta konsistensen. Detta gör att den ABSOLUT är värd de 135:- den kostar för 100ml. Min nya favorit kommer att räcka i evigheter!


Den är svart, den är ny, den är MIN!


Här är en bild på min nya väska. Den är lagom stor, lagom svart och lagom dyr. Jakten på höstväskan är äntligen över. Jag har letat och letat under flera veckor men inte hittat något jag gillat. Så travar man in på Wedins och kommer ut med denna perfekta skapelse för endast 249:- Inte klokt. Bara sådär.

Det försvunna paketet

är fortsatt försvunnet... Jag kontaktade Smashings kundservice igår kväll och fick precis ett svar att de skulle kontakta posten för att se vart paketet tagit vägen. De skulle också skicka ett nytt paket till mig omgående.
Om båda paketen dök upp så tyckte de att jag skulle behålla båda två som kompensation för den långa väntan. Det är vad jag kallar kompensation! Så vi får väl se här vad som händer framöver. Om det tittar in ett eller två paket i min brevlåda.


Den som väntar på något gott...

Suck..Undrar var min beställning från Smashing har tagit vägen.
Det är nu 8 dagar sedan jag beställde och var helt säker på att den kommit idag, men icke.
Har mailat kundtjänst och hoppas på svar imorgon. Skulle inte förvåna mig om det är posten som velar. Har bara hört positiva omdömen om Smashing så det är inte så troligt att det är de som klantat till det men...
VILL HA MINA MINIKIT NU!!!!!!!!!!

Uppdatering i fallet med den försvunna beställningen kommer imorgon..

Puderservetter från The Body Shop

Undrar varför jag inte testat dessa??? Jag använder inget puder då jag inte hittar någon bra nyans någonstans, men puderservetter låter ju helt genialt!

Natural Powder
Puder som hjälper till att fixera makeupen, tar bort överflödigt fett och blankhet, och ger matt hy. Fräscha upp huden och ta bort blankheten genom att försiktigt pressa den pudrande sidan mot ansiktet. Passande för normal/fet/oren hy. Innehåller talc.
Innehåller 100 st. Pris: 79 kr
(Saxat från Body Shops hemsida)


Och hallå, vaddå 79:-? Skall inhandlas ögonaböj. Eller i alla fall nästa gång man är i stan.
Någon som testat dem? Vad tycker ni i så fall?

Nya höstjackan

Här är den då, höstjackan jag bloggade om för ett par dagar sedan. På Lindex sa de att knapparna tyvärr lossnade väldigt lätt och gav mig 20% rabatt. Ingen blir väl gladare för det än jag. Har tittat på knapparna och de är isydda med sytråd. Byter man bara ut den mot något kraftigare så ska det nog hålla (det blir eftermiddagens projekt).

På bilden nedan har jag även en scarf från H&M. I midnattsblått med silvertrådar i. Jag och en kompis såg denna för någon månad sen och jag blev kär i färgen, men tror ni att jag köpte den? Nej. Har ångrat mig sen dess och när jag fick se att de hade den kvar så var det inget snack. Den var min! =)

Håkansson-beställning

Jag har länge varit nyfiken på Håkanssons produkter och nu har jag äntligen slängt iväg en beställning hos Smashing. Det som inhandlades (och kommer att hårdprovas) är följande:

HÅKANSSONS
Mini Travel Kit

Ett litet minikit med Håkanssons alla hudvårdande produkter i en neccesär som innehåller följande

"The Moisturizer - Ren och mjukgörande fukt för hela kroppen. Utformad för att passa alla hudtyper
The Oil - Ren superfukt för hela kroppen. Gör huden silkesmjuk och glänsande utan att lämna oljig yta
The Soap - Total rengöring för hela kroppen. Utformad för att passa alla hudtyper och är mild nog för ansiktet
The Remover - För perfekt hy. Ren, uppfriskande och porminimerande. Irriterar inte huden och är säker för ögonen men tar samtidigt bort alla spår av smuts, fett, make-up och andra orenheter
The Scent - En härlig parfym, förpackad i en mjukgörande kräm. Färska blommor, citrus, mjuk mysk, salvia och bergamott. Applicera på kroppens pulsytor; handleder, hals, dekolletage
Vitamin Spray - Ren och näringsgivande spray för en snabb uppfriskning var och när som helst. Blunda och spraya ca 20 cm från ansiktet"

samt

HÅKANSSONS
Vitamin Spray 6-pack Mini

Miniflaskor med Håkanssons alla sex vitaminsprayer i en liten neccesär.

Innehåller vitaminsprayerna; kiwi, cucumber, rosemary, rose, orange blossom och passion fruit.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Recension kommer naturligtvis så småningom.

Höstjacka

image33Funderar skarpt på att ta en sväng in till stan imorgon och leta höstjacka. Jag har en skinnjacka (snyggt!) men känner för något mer dressat också.. Denna från Lindex är ganska snygg, letade efter en jacka i den här längden redan förra året men hittade ingen då. Och 249:- för en höstjacka är ju som hittat! Finns även i grått och rött. Me likes! (Funderar lite över knapparna på kragen, men jag får prova den och se vad jag tycker då)

Såg en liknande på H&M, i lite rakare linjer men jag tyckte denna var snyggare. Ska ta en kik på H&M-jackan imorgon också. Lite dyrare var den, men helt överkomligt ändå.


Den osminkade sanningen

Kolla in följande länk från aftonbladet:
http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article746016.ab


Ibland är det sååååååååå skönt att få syn på sådant här. Speciellt dagar som den här, när man sitter här osminkad och håret är i behov av en tvätt och lite styling.

Witches of Eastwick

Tänkte bara höra om det är någon därute som kan tänka sig att sälja DVDn Häxorna i Eastwick till mig?
En film som tyvärr på något konstigt sätt utgått ur sortimentet hos filmbolaget, lagom tills jag skulle köpa den. SUCK..

image31


Såg den för länge sen hos en kompis, bliv förtollad (märk ordvitsen) och kär i denna coola film.
Fast då såg vi den på VHS tror jag. Eller vad säger du BC?

Söndagsslapp

Känner mig lite seg idag. Inte så konstigt kanske, med tanke på att det blev en flaska vin igår. Menmen, det är smällar man får ta när man är på topp som mamma brukar säga (kanske inte om vin men). Just idag passar det mig bra att ta det mottot som mitt.

La mig en stund i ett varmt bad med lite apelsindoft och senaste Cosmopolitan. Skönt i början men jag lyckades ju naturligtvis glömma att blanda ut dropparna med något som gjorde att de löste sig. Detta ledde till att jag var tvungen att gå upp alldeles för tidigt med en svidande/kliande (tänk brännmanet) känsla på ryggen. Som sagt, det är smällar man får ta när man är på topp.

Nepp, nu ska jag göra något så fashionabelt som att se på Finnkampen (HEJA SVERIGE) och städa lite.

ByE bYe

Veckans "vill ha"

Såhär på söndagseftermiddagen är det väl läge att klargöra vilken veckans "vill ha" produkt är. Jag antar att ingen blir förvånad när jag annonserar:

Lancômes Baume Baiser
image30
Vad säger man, marsmallowfluff i burk? Ser den inte underbar ut? En flicksöt rosa kula som ska återfukta och mjukgöra läpparna. Detta plus att den ger läpparna en lätt rosaskimrande ton och doft av kokosmjölk.
Kan det bli mer perfekt? I don´t think so.
200:- får man ge för dyrgipen, men det känns överkomligt.

Ska springa förbi Kicks eller Harriets någon dag och se om den finns kvar (inte troligt tyvärr).
Jag har naturligtvis missat Åhlens kanonerbjudande på Lancômes produkter, men ja ja. Sånt är livet, har nog inte råd att köpa smink för 650 kronor nu ändå så. Det får gå.

Ha en skön söndag. Det ska jag ha.

CIAO!


RSS 2.0