Shopping!

Gårdagens shoppingtur resulterade i en avsevärt tunnare plånbok men det får gå när jag bara (eller inte) ;p köpte saker jag verkligen behövde.

♥ 2 par Sloggi bodytalk ett par orangea med texten enjoy och ett par rosa med texten it's perfect.  Världens skönaste trosor. Så då får man bita ihop om priset , 99:- st , Triumph

♥ Vit BH med tillhörande trosor, 193:-, HM

♥ IsaDora wondernail nr 113 Brilliant lily, 39:-, HM (kampanjpris)


♥ Nivea beauté color mini nr .07 Jam, 30:-, Lindex

Underbart med ytterligre ett märke som fattat det där med små nagellack!
Recension av nagellacken kommer..

Vavoom shampo+balsam+inpackning, Matrix 149:- flaskan (inpackning på köpet), Bellbox
Blev förälskad i Vavoomserien när jag var hos frissan sist. Reccension kommer..

♥ Mio min Mio, dvd-film, 59:- Coop
Barndomsminnena flödar! En av de få filmerna vi aldrig haft. På tiden med andra ord..

Victoria style

Vet inte vad jag ska säga om den här klänningen mer än att den är förbannat snygg.
Undrar om man kan hitta något liknande någonstans? Ni får hjälpa mig att hålla utkik!

image6

Piratfeber

Nu är det nog bara jag kvar som inte sett Pirates of the Caribbean 3. Och jag som ville gå på premiären och allt.. Jaja, så kan det bli. Måste dra med älskling på den någon dag! Vill verkligen se den!! Sen har jag hört att man ska sitta kvar till efter eftertexterna, det är tydligen då det händer något som har betydelse för hela trilogin, ett ordentligt avslut. Men nog pratat om en film jag inte sett, mer pratat om vad jag skulle ha på mig under min piratkostym ; ).
Jag är helt förälskad i dessa sköningar från Sloggi och hade absolut köpt dem om inte min storlek var slut överallt. MORR!
image4image5
Sloggi Pirates WHP              Sloggi Pirates Hipster
Pris: 249,00 kr                        Pris: 99,00 kr

Mera rosa

Och när jag ändå är inne på rosa funderar jag på att önska mig den här skönheten i födelsedagspresent.


"Sony DSC-W55P är en digitalkamera som är kompakt och snygg design i rosa. Med 7,2 effektiva megapixel, och höga känslighet för fotografering i förhållanden med svagt ljus passar den utmärkt för fotografering i samtliga miljöer. Vidare är den utrustad med ZEISS-objektiv med 3x optisk zoom,vilket garanterar ett utmärkt resultat på din bilder. Den har en stor 2,5-tums LCD-skärm, STAMINA-batteritid och hölje i borstad aluminium vilket ger ett elegant och lyxigt intryck."

ME LIKES VERY VERY MUCH!!!  ; )

Regn och rusk

Nu när de mörka molnen tornar upp sig på sommarhimlen önskar jag alltmer att jag gjort slag i saken och investerat i ett par snygga gummistövlar. Dessa från Viking skulle inte sitta helt fel. Stövlarna finns även i vitt, men jag föredrar helt klart dessa i rosa.

RSS 2.0