Shoppa med Sandra, sen jobba

Idag ska jag träffa Sandra på förmiddagen och sedan jobba mellan 14 och 19.15. Vi var ute igår och jag shoppade en del, hon ska shoppa idag. Lönedag! Wonderful!
Midsommar blev en lugnt historia hemma hos min pojkvän med några vänner, jättetrevligt var det. Massa god mat. =)
Nej nu får jag börja greja iordning här. ska försöka lacka om naglarna också, bli nog ett nytt lager TTYL, den färgen är underbar! Hörs senare.


Städning med TTYL

Idag är det lite jobb på eftermiddagen och sedan IKEA med Pia ikväll, ska försöka köpa den där byrån jag velat ha så länge nu. Vi får väl se vad det blir, nu på förmiddagen är det städning och sminkning på schemat. Naglarna är lackade med underbara TTYL från China Glazes OMG!-collection. En diskret underbar nästan rosabeige färg som verkligen lyfter genom det holografiska som kommer fram i solljuset. TTYL är nog den färgen jag gillar mest ur kollektionen mest för att den är så användbar. Jag har inte provat alla men jag har ett gäng hemma, QT, DV8, GR8, TTYL och något mer tror jag.

Försöker fortfarande hitta på något till midsommar, men är verkligen helt tom på idéer. Känns som att risken för regn är övervägande så vårat första-val (att åka ut till någon ö med båten och fira) känns inte helt gångbart. Men jag och Pia får väl spåna ikväll.

Taggad

Det flyger runt lite frågeformulär på skönhetsbloggarna, och jag är inte sen att hänga på. Här kommer mina svar!

The Rules:

*Post rules at the beginning of the post.
* Answer all the questions.
*Tag 6 people, and go to their blog and leave a comment to inform them that they've been tagged and asking them to read your blog.
* Let the person who tagged you know when you've posted your answer.

What were you doing ten years ago?
Jag var 11 år och lekte som bäst, tränade fotboll och läste böcker. Inte så spännande kanske, men kul var det- då.

What are five thing´s on your to-do list today?
Se inlägget nedan.

Place´s you´ve lived:
Uddevalla när jag var riktigt liten, sedan hus i  Munkedal. Vid 8 års ålder flyttade jag ut på landet utanför Munkedal. Där bor jag kvar... Än så länge. Blir en flytt in till Uddevalla inom kort hoppas jag.

What are five things you would do if you were a billionare?´
- Flytta hemifrån
- Plugga utan studielån
- Resa med pojkvännen
- Se till att min familj hade det bra
- Skänka pengar till välgörenhet

...sedan skulle jag naturligtvis shoppa också!

Jag taggar Sandra (enda jag kommer på som inte redan gjort denna).

Städning och förskottsbelöning från H2T

Hej!

Det finns flera anledningar till att jag inte bloggar så mycket, jag jobbar en hel del nu. Dessutom har vi haft virus på datorn så jag har inte kunnat blogga för det de senaste tre veckorna. Tog ett tag att få bort, men nu är det väck! Sedan är jag ju en del hos min pojkvän i datorlöst land också. Jag har inga planer på att sluta blogga, men det ligger lite nere just nu. Blir bättre bara jag får skaffat mig en kamera, men det kan jag inte göra förren nästa lön.
Nästa vecka börjar jag på schema i 4 veckor så att jag vet när jag jobbar i förväg, helt underbart ska det bli!

Idag har jag lite att pyssla med här hemma;

[  ] Städa i och flytta akvariet
[  ] Köpa fler fiskar
[  ] Städa ur mitt skrivbord och få bort det
[x] Lägga en order på H2T (Det blev Fleeting Hibiscus och Come & Get It från Misa samt Pink Champagne och An Affair to Remember från China Glaze.)
[  ] Fixa naglarna

Kan inte förstå att jag började med H2T beställningen ; )

Annars är det lite på tapeten denna veckan, i morgon kväll IKEA, jag ska träffa världens bästa Emma på torsdag och sen är det midsommar (ingen aning vad vi ska göra).

Vad ska ni göra på midsommar??

RSS 2.0