Alla hjärtans dag

Jag har alltid gillat alla hjärtans dag, alla söta par som går hand i hand, alla gosedjur i affärerna som bara skriker "KÖP MIG!", så gulligt (De som bara tycker att det är kommersiellt trams, visst det får stå för er..) Jag gillar i alla fall alla-hjärtans dag.
MEN, till saken hör nu att jag för första året har pojkvän under denna söta högtid. Och visst, det finns massa fina tips för vad man kan köpa/göra. Till tjejer ja. Men det är ju jag som har  problem i det här förhållandet, har inte en aning om vad jag ska hitta på till min älskling..
Så nu behöver jag lite hjälp här!!!
Kan ni inte i en kommentar lämna ett litet förslag på något man kan köpa/göra på alla hjärtans dag till sin pojkvän, parfym är uteslutet, det har han. Inget större, bara något litet som visar hur mycket jag älskar honom. Funderar på en dikt men jag vet inte... Hjälp..
image115
 

Kommentarer
Postat av: Jennie

jag har oxå haft problem på alla hjärtans dag när jag har haft pojkvän :D Men jag sa till min (fd..) kille att vi kunde gå på bio o jag betalar typ! :) så får han välja film osv.. kanske inte ska gå på alla hjärtans dag men du kan ju ge han de o typ om han gillar nåt speciellt :) de beror ju även på va de e för kille om du fattar haha

2008-02-05 @ 10:34:37
URL: http://hallon8.blogg.se
Postat av: Christin

Kanske ett kort på sig själv i fin ram, eller kort på er två tillsammans i en ram, guldfynd har fina ramar just nu eller mique har lite coolare ramar :)

2008-02-05 @ 15:14:23
URL: http://christinsshopping.blogg.se
Postat av: Dress Like a Princess

:)

2008-02-05 @ 16:02:12
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: Anonym

Så söt :)

2008-02-05 @ 16:15:23
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: Sandra

En clone a willy är en perfekt present. En present för er båda! En kul grej som är upptändande bland annat :D

2008-02-05 @ 20:38:14
URL: http://siversson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0