Tråkdag

En riktig tråkdag har det här varit, men jag har passat på att ta hand om mig själv lite.  Först fotbad och göra i ordning fötterna, sen en manikyr. Piggade upp dagen lite i alla fall, trots att alla mina nagellack utom två typ ligger hos pojkvännen. Vill verkligen ha min beställning från Head2Toebeauty nu, fick besked om att den är skickad från USA nu, vad kan det ta då? 2-3 dagar?? 
Ska i alla fall snart ta ett gott varmt bad och skämma bort mig lite till. Sen undrar jag varför det står massor om semlor överallt? Jag vill också ha semlor! Eller en liten i alla fall. Får nog ringa ett samtal...

torsdag-Fredag

Idag är det verkligen en tråkdag, men resten av veckan kommer i alla fall att bli jättekul. Imorgon är det dags för fika och lite traska runt på stan med Sandra. Ska bli så mysigt, så ska jag få kolla in hennes pojkvän också. Spännande. Dessutom firar jag och älskling♥ 10 månader, det verkar som om vi ska äta mysmiddag hos honom på kvällen. =)

Fredag är dagen jag längtat efter länge nu. Man kan nästan kalla det en makeover-dag! Dagen börjar med att jag ska till optikern och hämta ut mina linser som varit slut i snart två veckor nu, slippa glasögonen= skönt. Dagen fortsätter med att jag ska till frissan och klippa och färga mitt hår, det är VERKLIGEN nödvändigt nu, när topparna splittar sig inte bara i två utan typ sju (!) så är det dags..
Sedan ska jag träffa världens bästa Emma och så ska vi äta något gott och därefter dra oss mot Make Up Store. Där ska vi ha varsin lektion och få plocka ut varor för kursavgiften ( 500:- ). Jag har redan bestämt mig för "Muffin" och en snedskuren rougepensel, sen får vi se. Jag blir som ett barn i en godisaffär när jag kommer in på MUS, vill bara ha ALLT. Sedan kan jag tänka mig att det blir en sväng in på några andra ställen också, VILA är en lågoddsare.
På kvällen ska jag och älskling möta upp med T&P för en afterwork på Butlers, vi ska diskutera sommarens resa och vart den ska gå, en riktig heldag fylld av bara trevliga saker =)

mat; Matsakï Matsushïma

Idag var det ovanligt kul att ta in posten då det var två paket till mig i högen =)
Det första var mitt paket från accessora med parfymen mat; från Matsakï Matsushïma, det var denna parfym jag skrev om tidigare (4 inlägg ner), en doft jag inte kunnat glömma. Jag har provat den lite försiktigt men vet inte riktigt vad jag ska säga. Det är som om den pendlar mellan att vara den bästa nånsin och bara "urk". Så jag vet inte, den förtjänar dock en längre prövtid. Så vi får se.

       

Det andra paketet innehöll doftprovet på DKNY "Delicious Night". Detta har jag inte kunnat prova än då jag precis provat Matsakï Matsusïmas "mat;". Får ta ett bad om en stund och switcha doft tror jag =)

head2Toebeauty, OMG! och essie

Jag har inte använt nagellack på ett bra tag nu då jag fick en underbar julklapp av världens bästa Emma, men nu börjar jag få lite smått abstinens så nu är det dags.

Tack vare LipGloss Bitch inlägg om China Glaze vårkollektion OMG!, en serie holografiska nagellack, var jag tvungen att lägga en beställning på Head2Toebeauty. Det blev 2 lack från OMG! kollektionen, 'QT' och 'L8R G8R'. Bilder på dessa kan du se på Lipgloss Bitch blogg HÄR. Dessutom beställde jag ett Essie-lack i färgen 'Huckle', en snygg vårlila färg.
Lacken kostar en bråkdel av vad de gör i Sverige. Essie tillexempel kostar runt 110:- på webshopparna och endast $3.5 på H2T. Detta motsvarar med dagens dollarkurs ca 22SEK. Sedan kostar ju frakten litegrann men det kan man ju ta. Ju fler lack man köper, destå billigare blir de ju.
Stort tack till LipGloss Bitch för tipset och den utförliga guiden som var ovärderlig!

Bilder kommer så fort jag får dem i brevlådan =)

DKNY Delicious night

image101

Donna Karans succédoft 'Be delicious' kommer med ännu en uppföljare! 'Delicious Night' beskrivs som sexig floriental och har som syfte att fånga vibrationen av New Yorks nattliv. Hjärtat i själva doften innehåller lila freesia, nattblommande orkideér, kronblad från jasmin och lila iris. Låter det inte underbart så säg...

Jag är en av alla dem som älskar föregångarna till 'Delicious Night', en ständig följeslagare på badrumshyllan har 'Be Delicious' (den gröna) varit i många år nu. Jag undrar om jag inte köpte den i princip när den kom ut. Måste säga att jag är riktigt nyfiken på den här nya varianten. Den kommer ju att frångå "äppeltemat", men what the heck. Den låter fullkomligt underbar. Nu blir det till att masa sig in på tradera och se om man kan hitta något doftprov. Det är ju som sagt lönedag...
image103

UPPDATERING: Provet är nu på väg hem till min brevlåda :p

Japansk Lönedag

Fredag idag är lönedag, och även om jag inte kommer att storshoppa (måste spara allt jag kan till resan) så kommer jag nog att smita in på både Kicks, The Body Shop och Åhlens i eftermiddag.
Jag är riktigt sugen på Body Shops nya serie Japanese Cherry Blossom. Kollektionen består av body butter, duschgel, lotion och EdT. Har en känsla av att den doftar sådär härligt vårigt som vi väl alla behöver lite av nu. Jag menar kolla bara... Underbart..

image99

En doft av sommar

För ett antal år sedan hade jag mitt första möte med en speciell parfym, jag kan ha varit runt 12 år på den tiden.. Doften har ännu inte släppt taget om mig riktigt och under det senaste året har jag verkligen jobbat järnet för att få tag på den. Tyvärr har den varit riktigt svår att få tag på i Sverige. MEN NU! Nu kommer hyllningssångerna till Accessora som tagit in denna lilla sak av väldoft i sitt sortiment! Behöver jag säga att en beställning är gjord.
Leveransen kommer i nästa vecka antar jag, är så spänd.. Då får ni höra mer om vilken parfym det är och vad jag tycker, såhär 8 år efteråt.

Beställningen gjorde den här ( piiiiiiiiiiiiiip ) skitdagen lite bättre i alla fall.

<3 Tänker på er, frigolitsystrar.  <3

Återupplivning

Nu har jag sugit på karamellen några dagar och kommit fram till att det är dags att återuppliva bloggen. Har blivit riktigt sugen igen =)
Såå, det kommer kanske inte att komma 20 inlägg i veckan, men ett par i alla fall. Har saknat detta för länge. Welcome back!

RSS 2.0