jobba jobba jobba

Chefen ringde nyss och undrade om jag kunde jobba en stund idag, självklart kan jag det. Det är min största prio just nu. Så, snart sticker jag till jobbet och sedan bär det av till datorlöst land över (lång)helgen. Kommer nog hem på tisdag nästa vecka, Hua, det är faktiskt nästan en vecka dit. Då hoppas jag att jag har något kul att rapportera om, mitt liv är inte seciellt spännande just nu..

Kram på er alla

Nu har den dragit sin sista suck..

image171

Nu har min kamera fullkomligt gett upp. Skärmen blir bara grönrandig och massa annat har fallerat också. Med andra ord är det dags för en ny vid nästa möjlighet rent ekonomiskt. Kan ta ett tag tyvärr. Jag har i alla fall spanat in vilken jag vill ha, och det är en Casio Exlim EX-Z77 i rosa.  Inte speciellt dyr faktiskt =)

Äntligen sommar...däcken på

Är helt slut nu, farfar och jag har precis fått på sommardäcken på min bil. Attans jobbigt, men jag gillar fysiskt arbete, man känner sig så nöjd efteråt. =)
Annars är det dusch på schemat nu, är ganska troligt att jag blir inringd idag och då är det bara att slänga sig i bilen och gasa mot jobbet. Det gäller att vara färdigsminkad med andra ord :p

Vad pysslar ni med en dag som denna?

Derby, Sommarkollektioner & Picnicpremiär

image168


Idag är det fika med en kompis som gäller nu på förmiddagen. På eftermiddagen blir det uppladdning inför ikväll då laget i mitt hjärta spelar mot IFK-Göteborg. Lite av ett derby, och kul ska det bli! Detta innebär att jag drar mig till datorlöst land och kommer hem på måndag (möjligtvis tisdag om jag har tur och får jobba måndag).

Det händer kul saker hela tiden i beautyvärlden och nu har sommarkollektionerna börjat synas i bloggar och annat på allvar. Jag läste precis om Viva la Divas sommarnagellackskollektion, dessutom har LdB 2 kollektioner inför sommaren som verkar mer än lovligt intressanta.
Några bloggteman hann jag inte med denna veckan, förhoppningsvis blir det av nästa vecka.

Picnicpremiären var förra söndagen (se bild), 4 timmars picnic på en klippa vid havet, helt stillt var det och till och med moi fick färg. Jag älskar att bo i Bohuslän. Denna helgen hoppas jag på grillpremiär. Vem vet?

NOTD; 24 april

image167

Tänkte bara visa hur mina naglar ser ut idag, ett lager av Beauty & the Beach + ett lager DV8, båda China Glaze.
Strong Adhesion Base Coat som bas och Fast Forward Top Coat över. Tyvärr ryker dessa inom kort då jag är alldeles för sugen på Ruby Pumps för att kunna hålla mig. 
Snart dags att fila till naglarna dessutom ser jag, en bruten och tre ojämna. Skäms på mig.

Shopping; pumpsen

image166

Här är de då, mina nya pumps!
Jag har velat ha ett par pumps hur länge som helst nu och de här kommer bli kanon till lite ljusare, romantiska klänningar i sommar, även till jeans och t-shirt blir dessa en hit! Jag gillar klacken och spännet runt vristen som ju gör att det hela ser lite robustare ut.
Jag kan inte påstå att jag betalade något överpris heller, 200:- på DinSkos rea. Mycket överkomligt.

(Sorry för den kassa bildvalitén, jag har fått igång kameran men inställningarna gör lite som de själva vill).

Shoppingen utan bilder =(

image165
Eftersom min kamera fortfarande vägrar att samarbeta med mig har jag lånat en bild från HM.se på klänningen jag handlade igår. 149:- gick den på och är en perfekt dag/kvälls/kalas/vardags-sommarklänning helt enkelt.
 Den sitter jättesnyggt och jag gillar den mucho =)
Tyvärr hittar jag ingen bild på de bruna pumpsen jag köpte mig på DinSkos rea eller den gråa kjolen från KappAhl. Så fort kameran vaknar till liv lovar jag att få till lite bilder på dem. Skorna är förövrigt klockrena till klänningen!

Leverans 2: Lyko

image164
Grazettes shampoo och balsam ur serien crush


Julen 2006 fick en av mina kompisar detta shampoo och balsam i julklapp av sin moster. Jag har inte kunnat glömma dem sedan dess pga. av att de luktade SÅ GOTT. Tyvärr har jag inte hittat dem och ingen har haft koll på vilka produkter jag menade eftersom jag naturligtvis lyckades glömma namnet på märket. Av en slump fick jag se en annons om dessa i syrrans 'Frida' och slängde mig på datorn. Jag hittade en återförsäljare Lyko, och till min förvåning och glädje fick jag se att de endast kostade 79:- styck! Böhöver jag säga mer, nu finns de här hos mig.

Ps. Inga fraktavgifter och supersnabb leverans (dagen efter) gör att Lyko är värd en kik. De har många bra hårprodukter. Ds.

Leverans 1: Beställningen från H2T

image163
Beställningen från H2T: (fr.v) Strong Adhesion Base Coat, Beauty & The Beach,
Ruby Pumps samt Fast Forward Top Coat alla China Glaze.


Här är de då, de senaste tillskotten i min nagellacksamling. Måste erkänna att jag är riktigt nöjd med den här beställningen då jag verkligen behövde bas och topplack. Valet föll efter mycket kikande på andras bloggar på China Glaze Strong Adhesion Base Coat och Fast Forward Top Coat. Har inte hunnit testa dem än men förhoppningsvis blir det av i eftermiddag. Färgerna däremot är snabbtestade och jag är mycket nöjd. Helt underbara, Beauty & the Beach är lite mer grönt skimmer i än det syns på bilden och Ruby Pumps är det massa rött glitter i. Egentligen gillar jag inte glitterlack men just Ruby Pumps kunde jag inte låta bli. Bilder med dessa godingar på naglarna kommer garanterat inom kort.

Har dessutom precis slängt iväg en beställning på nya MAC-prover, usch plånboken skäller på mig idag. Och jag som skulle spara..   =/

Dagens kamerastrejk


Idag har det blivit lite shopping (lovar att vissa imorgon, kameran strejkar just nu) samt att det trillade in 2 paket till mig bla.ett från USA, H2T igen. Jag börjar verkligen bli beroende, men det är så kul med nagellack!!

Imorgon kommer en rejäl uppdatering av bloggtemana jag missat (börjar bli några stycken nu), bilder på det nyshoppade samt på leveranserna.

Tildaburkar

image160

Dessa söta burkar från Panduro funderar jag skarpt på att införskaffa. Inte för att jag vet riktigt exakt vad jag ska ha i dem. Men jag är en sucker för burkar. Säljes i trepack och kostar endast 119:-

Ny leverans från H2T!

image157

Fick leverans från H2T häromdan!
Fr. vänster: Essies "Who´s she red", Orlys "Spark", China Glazes "Shocking Pink", "DV8" samt "TTYL". Först ut att lackas var "TTYL", färgen är underbar och sitter väldigt bra trots brist på både under och överlack.

---
Tillbringar mycket tid i datorlöst land nu av olika orsaker, detta leder naturligtvis till att bloggen ligger i princip nere för tillfället. Tråkigt, men nödvändigt som det ser ut nu.

RSS 2.0