Reafynd & 10 månader

När jag åkte hemifrån i torsdags hade jag på känn att helgen skulle bli riktigt trevlig. Torsdagen började med att jag träffade Sandra på Torp (köpcentrum), där handlade jag även en liten skojig present till älskling. Efter det åt lunch på 'Krogen' i stan och sen var det shopping som gällde i det småotrevliga vädret. Resultatet av det är en kort svart kjol (99:-), en snygg korsett. (69:-) och ett par svarta strumpor i "overknee-modell"  Moi loves REA. =)
Vi var även uppe en sväng och hälsade på Sandras pappa som tyvärr ligger på sjukhuset för tillfället. Skönt att se honom i alla fall.
 På kvällen firade jag och älskling 10 månader, riktigt mysigt även om den planerade middagen ersattes med pizza då båda var för trötta för att laga något, men hey, pizza är gott.. Sitter och tittar på de underbara rosorna jag fick av min älskling nu. <3

Här kommer då bilderna på mina köp, kjolen är från Gina Tricot och är i polyester, bomull och lite spandex (himla snygg förresten, den kommer nog att visas i en dagens framöver. Mycket snygga detaljer. Endast 99:-
Korsetten är från Lindex av märket Ella M, verkligen supersnygg och kostade bara 69:- på rean, tror iofs. att den var felmärkt då jag var inne på ett annat Lindex på fredagen och där kostade den 299:- och de hade många kvar, menmen, ett fynd.. Strumporna är från H&M och kostade typ 39.90:- eller nåt sånt.

             
                        


Kommentarer
Postat av: Karolin

Fina grejjer:=)

2008-02-04 @ 18:38:06
URL: http://karolin87.blogg.se
Postat av: laijna

Snygga grejer :)

2008-02-04 @ 18:51:17
URL: http://laijnloo.blogg.se
Postat av: HELENASCITY

fina bilder

2008-02-04 @ 18:52:07
URL: http://metrobloggen.se/helenascity

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0